Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

Dodanie EBB do repliki elektrycznej


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 dawid4157  | Napisano 24 grudzień 2012 - 20:04

dawid4157
  • Użytkownik
  • Postów: 28
  • Dołączył: 29-wrzesień 12
  • Miasto:
Cześć. Nie wiem czy to dobry dział, ale mam pytanie. Czy da się w jakikolwiek sposób dodać system EBB do repliki, która go nie posiada np. http://gunfire.pl/pr...go-JG067MG.html
Wiem, że trochę głupie pytanie ale tak się zastanawiam czy jest to w ogóle możliwe i czy są do tego części.

#2 Lesio  | Napisano 24 grudzień 2012 - 20:13

Lesio
  • Użytkownik
  • Postów: 4410
  • Dołączył: 30-maj 10
  • Miasto: Wrocław
jest o tym temat.

#3 Kazana  | Napisano 24 grudzień 2012 - 21:35

Kazana
  • Użytkownik
  • Postów: 372
  • Dołączył: 18-luty 12
  • Miasto: Giżycko
Da się, wystarczy znajomość podstawowych narzędzi i trochę oleju w głowie.

#4 Alanos  | Napisano 24 grudzień 2012 - 22:00

Alanos
  • Użytkownik
  • Postów: 439
  • Dołączył: 27-październik 10
  • Miasto: Szczytno/Wrocław
Możliwy jest. Jednak moim zdaniem blow back w replikach elektrycznych jest.. po prostu słaby, nieefektywny i tylko prąd żre :) Postrzelaj najpierw z jakiegoś EBB i zobacz czy Ci się to podoba.

#5 dawid4157  | Napisano 24 grudzień 2012 - 22:05

dawid4157
  • Użytkownik
  • Postów: 28
  • Dołączył: 29-wrzesień 12
  • Miasto:
Lesio:
A możesz podać link do tego tematu, bo nie wiem pod jaką nazwą go szukać?

#6 Lesio  | Napisano 24 grudzień 2012 - 22:45

Lesio
  • Użytkownik
  • Postów: 4410
  • Dołączył: 30-maj 10
  • Miasto: Wrocław
nie mogę, bo jestem leniem. wolę zamiast tego głupio spamować. ale powiem Ci ciekawostkę - jakieś dwa dni temu ktoś inny też założył temat w Twoim stylu, i tam moderator nie był tak leniwy - podał mu link.

#7 wiciok  | Napisano 25 grudzień 2012 - 10:52

wiciok
  • Admin
  • Postów: 5504
  • Dołączył: 17-październik 10
  • Miasto: Mielec/Kraków
http://forum.wmasg.pl/topic/99647-ebb/