Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

Beretta M9 <CO2> [KJW]


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zuoty_Mjut  | Napisano 29 październik 2013 - 10:54

Zuoty_Mjut
  • Użytkownik
  • Postów: 30
  • Dołączył: 28-lipiec 13
  • Miasto: Czarne
Witam, mam dość dziwne pytanie. Wpadłem na (bynajmniej wg mnie) cholernie wariacki pomysł. Otóż posiadam replikę wpisaną w temacie M9 od KJW na CO2. Pomysł dotyczy rodzaju ognia w replice, a mianowicie czy jest możliwość dodania do repliki automatycznego trybu ognia? Fajnie by było mieć coś takiego, do tego jeszcze froncik na szynę dolną i byłoby git. Więc da radę dodać automat do tej repliki?


PS.: To jest powalony pomysł więc jestem gotowy na hejcik :P

#2 MacKraw  | Napisano 02 listopad 2013 - 12:02

MacKraw
  • Użytkownik
  • Postów: 65
  • Dołączył: 09-sierpień 13
  • Miasto: Poznań
Było już tylko że w drugą stronę (naprawiane)
za autofire odpowiada dźwignia idąca bezpośrednio od spustu, po odkręceniu okładziny chwytu z prawej, powinna iść równolegle do lufy nad palcem wskazującym, na jej końcu powinna być wypustka, jeśli jest wytarta ok 1-2mm z góry to znaczy, że musisz takową dźwignie kupić bo tak się beretty w systemie marui/kjw/we/hfc przerabia na autofire, btw odnośnie tej częśc robi je guarder http://www.specshop....u_do_M9i to2/M9

Czyli Ty, chcąc mieć autofire musisz spiłować tę część. Jakkolwiek nie jest no najlepszy pomysł bo replika zużyje Ci się o wiele szybciej to jest to możliwe :icon_smile:

P.S. Sposób sjzmisika  :)

Użytkownik MacKraw edytował ten post 02 listopad 2013 - 12:04


#3 -Otto-  | Napisano 02 listopad 2013 - 14:27

-Otto-
  • Moderator I
  • Postów: 1446
  • Dołączył: 16-październik 09
  • Miasto: Poznań/Kórnik
Plus żeby replika dobrze działała na auto, to musi mieć "opóźniacz" kurka, który będzie pozwalał na oddanie strzału dopiero w momencie zamknięcia się zamka.

#4 Zuoty_Mjut  | Napisano 05 listopad 2013 - 12:23

Zuoty_Mjut
  • Użytkownik
  • Postów: 30
  • Dołączył: 28-lipiec 13
  • Miasto: Czarne
Właśnie coś takiego znalazłem:

  <---- O to chodzi?? Jeśli tak to jeszcze skąd mogę wytrzasnąć ten "opóźniacz" do kórka?

#5 MacKraw  | Napisano 05 listopad 2013 - 20:04

MacKraw
  • Użytkownik
  • Postów: 65
  • Dołączył: 09-sierpień 13
  • Miasto: Poznań
sprawdź najpierw bez opóźniacza, u mnie działało :)