Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

R45 Detonics Combat Master [ARMY]


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 okarkut  | Napisano 27 grudzień 2013 - 23:03

okarkut
  • Użytkownik
  • Postów: 70
  • Dołączył: 04-lipiec 09
  • Miasto: Bierun
Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy dałoby się zamontować ten montaż pod optykę http://www.taiwangun...oletu-typ-a-acm na Detonics'ie firmy ARMY: (http://www.taiwangun...nics-black-army). Taiwangun jedynie odpowiedział mi tymi słowami: "raczej się nie da nie mamy możliwości sprawdzić", więc liczę na waszą pomoc.
P.S.  Tak wygląda montaż zamontowany na 1911'tce
P.S.1 Wiem że mój pomysł spotka się ze słowami krytyki więc od razu powiem że projekt jest Just for Fun i ma na celu rozśmieszanie wrogów w CQB.Dołączona grafika

#2 Lesio  | Napisano 27 grudzień 2013 - 23:34

Lesio
  • Użytkownik
  • Postów: 4410
  • Dołączył: 30-maj 10
  • Miasto: Wrocław
Jak wywiercisz dziurki to się da.

#3 okarkut  | Napisano 28 grudzień 2013 - 09:44

okarkut
  • Użytkownik
  • Postów: 70
  • Dołączył: 04-lipiec 09
  • Miasto: Bierun
No tak, ale czy nie będzie to kolidowało ze sprężyną powrotną?

#4 karol_alasz  | Napisano 28 grudzień 2013 - 12:08

karol_alasz
  • Użytkownik
  • Postów: 770
  • Dołączył: 05-marzec 11
  • Miasto: Szczecin
Przecież śrubki nie muszą iść na wylot... Nawiercić i nagwintować- możliwie sporym M, np.M5 albo M6, wszystko zależy od głowy śrubki.Byle nie M4 czy niżej bo tak krótki i mały gwint w znalu za długo nie wytrzyma...

#5 karol_alasz  | Napisano 15 styczeń 2014 - 17:16

karol_alasz
  • Użytkownik
  • Postów: 770
  • Dołączył: 05-marzec 11
  • Miasto: Szczecin
Ewentualnym problemem może byc gaśnięcie koli w trakcie strzelania, bo repliki tych urządzeń mają włączniki z chińskich zabawek...
Ktos gdzieś na forum juz pisał o takiej przygodzie...

#6 -Otto-  | Napisano 15 styczeń 2014 - 18:24

-Otto-
  • Moderator I
  • Postów: 1437
  • Dołączył: 16-październik 09
  • Miasto: Poznań/Kórnik
Ale to było chyba koli na zamku - a ten ma znacznie większe drgania.

#7 Lesio  | Napisano 15 styczeń 2014 - 20:28

Lesio
  • Użytkownik
  • Postów: 4410
  • Dołączył: 30-maj 10
  • Miasto: Wrocław
Aimpointy duże i eoty gasną, co ciekawe - t1 i doctery niet. mowa o chińskiej półce średniej rzędu 30/50 dolców za replikę.

#8 Guest (ID:6452)  | Napisano 15 styczeń 2014 - 21:30

Guest (ID:6452)
  • Validating
  • Postów: 118
  • Dołączył: 22-listopad 05
  • Miasto:
Gasnie to co jest sterowane elektroniką a nie zwykłym opornikiem/potencjometrem. Bo jak elektronika straci zasilanie to wraca w pozycję "off". A na oporniku/potencjometrze po prostu przygasnie na ułamek sekundy, tyle co baterie rozłączą się ze stykami.