Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

WSS force armament tuning (potrzebuje szybkiej odpowiedzi)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 eniuASG  | Napisano 24 marzec 2016 - 19:10

eniuASG
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 25-sierpień 15
  • Miasto: Bielsko Biała
Witam, Potrzebuje pilnej pomocy w sprawie WSS http://gunfire.pl/pr...rowego-FSS.html

http://gunfire.pl/pr...V3-Bore-Up.html

http://gunfire.pl/pr...rezyny-v-3.html

http://gunfire.pl/pr...mka-Hop-Up.html

http://gunfire.pl/pr...AK-krotka-.html

http://gunfire.pl/pr...p-Up-do-AK.html

i czy na miejscu mi to złożą? ile to zajmie? jakie części wymienić? zdążą do wtorku? dysza krótka czy długa?   założyłem nowy temat bo liczy się dla mnie czas, Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź

#2 Rogal94  | Napisano 24 marzec 2016 - 19:24

Rogal94
  • Użytkownik
  • Postów: 98
  • Dołączył: 09-lipiec 13
  • Miasto: Mysłowice
Czemu tutaj o to pytasz? Zadzwoń do nich i spytaj. Z tego co mi wiadomo to serwis gf nie jest zbyt polecany. No i popatrz na to że są jeszcze święta i ludzie chcą mieć wolne.

#3 eniuASG  | Napisano 24 marzec 2016 - 20:44

eniuASG
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 25-sierpień 15
  • Miasto: Bielsko Biała
potrzebuję naprawdę szybkiej odpowiedzi co do tych części

Rogal94,a jaki serwis byś polecił?

#4 Rogal94  | Napisano 24 marzec 2016 - 23:46

Rogal94
  • Użytkownik
  • Postów: 98
  • Dołączył: 09-lipiec 13
  • Miasto: Mysłowice
Poszukaj tutaj na forum. Ja zawsze sam grzebalem. Ale wolałbym nie robić tego komuś. :P

Dzwoń do nich z rana i się dowiedz. Może za tak szybką obsługę nalicza dodatkowy koszt.

#5 Barsad  | Napisano 25 marzec 2016 - 00:28

Barsad
  • Użytkownik
  • Postów: 42
  • Dołączył: 10-luty 15
  • Miasto: Śrem
Ta komora hop up jest bezsensowną inwestycją, głowica cylindra nie pasuje.
Gumkę hop up zmień na systeme energy albo g&g.
Jak chcesz więcej fpsów to kup sprężynę 120 lub 130, najlepiej Guardera.

#6 eniuASG  | Napisano 25 marzec 2016 - 10:21

eniuASG
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 25-sierpień 15
  • Miasto: Bielsko Biała
ok, dzięki, a jaką komore hop up i głowice byś polecił Barsad

#7 eniuASG  | Napisano 25 marzec 2016 - 10:38

eniuASG
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 25-sierpień 15
  • Miasto: Bielsko Biała
a co jakby tą komore włożyć ? http://gunfire.pl/pr...ik-typu-AK.html

#8 Barsad  | Napisano 25 marzec 2016 - 11:09

Barsad
  • Użytkownik
  • Postów: 42
  • Dołączył: 10-luty 15
  • Miasto: Śrem
Tu masz tańszą i lepszą: http://www.airsoftar...-CNC-M4M16/1094

#9 Alanos  | Napisano 25 marzec 2016 - 11:37

Alanos
  • Użytkownik
  • Postów: 433
  • Dołączył: 27-październik 10
  • Miasto: Szczytno/Wrocław
Barsad a testowałeś obie komory?
Komora PPS jest bardzo dobra. Nie mam jednak porównania do RA. A i tak brałbym ProWina.

#10 Barsad  | Napisano 25 marzec 2016 - 12:20

Barsad
  • Użytkownik
  • Postów: 42
  • Dołączył: 10-luty 15
  • Miasto: Śrem
Wychodzę z założenia że jest lepsza bo nie chińska.

#11 Lesio  | Napisano 25 marzec 2016 - 17:34

Lesio
  • Użytkownik
  • Postów: 4410
  • Dołączył: 30-maj 10
  • Miasto: Wrocław

Wyświetl postUżytkownik eniuASG dnia 25 marzec 2016 - 10:38 napisał

a co jakby tą komore włożyć ? http://gunfire.pl/pr...ik-typu-AK.html

olej to, prowin jest tańszy i lepszy.

Wyświetl postUżytkownik Barsad dnia 25 marzec 2016 - 11:09 napisał

Tu masz tańszą i lepszą: http://www.airsoftar...-CNC-M4M16/1094

a po co mu komora do serii M?

#12 eniuASG  | Napisano 29 marzec 2016 - 14:35

eniuASG
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 25-sierpień 15
  • Miasto: Bielsko Biała
ok, dzięki Waszym poradom skleciłem taki zestaw,
http://gunfire.pl/pr...ik-typu-AK.html
http://www.airsoftar...o-replik-AK/211
http://gunfire.pl/pr...rnado-M130.html
bądź
http://gunfire.pl/pr...rnado-M140.html

http://gunfire.pl/pr...rezyny-v-3.html
chciałbym dociągnąć do 480 fps , będzie to chodzić i nie zatrze repliki? co można jeszcze wymienić, pozdrawiam gorąco