Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

L96 od agm, gdzie dostanę cylinder przystosowany do gazu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zwyklo  | Napisano 31 sierpień 2016 - 12:17

Zwyklo
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 18-luty 15
  • Miasto: Gorlice
Witam
Chce przerobić swoją l96 od agm na gazową, przeszukałem internet i nie znalazłem części których potrzebuje,  czyli cylindra dostosowane do gazu i przejściówki do butli z gazem.

#2 mareq  | Napisano 31 sierpień 2016 - 12:23

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1599
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Zapytaj się w Mancrafcie czy ich konwersja od Wella podejdzie pod AGMa.

#3 wiciok  | Napisano 31 sierpień 2016 - 12:28

wiciok
  • Admin
  • Postów: 5535
  • Dołączył: 17-październik 10
  • Miasto: Mielec/Kraków
Nie podejdzie, bo spust jest a la VSR.

#4 mareq  | Napisano 31 sierpień 2016 - 12:53

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1599
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Wiem, że są różnice ale może się okaże, że jak podeśle im replikę to jakoś mu to dopasują. Dlatego zaproponowałem mu telefon. Innaczej to zaraz zaczną się tu spekulacje i przepychanki na temat, kto ma rację.

#5 Zwyklo  | Napisano 31 sierpień 2016 - 13:12

Zwyklo
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 18-luty 15
  • Miasto: Gorlice
Dziękuję, zadzwonię i zapytam,  lecz chciałbym trochę zaoszczędzić bo szczerze mówiąc nie chce wydać 500 zł na same podzespoły, jak bym im to podesłał to pewnie 200 zł za ich pracę czyli 700 zł za całość

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka



#6 mareq  | Napisano 31 sierpień 2016 - 14:13

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1599
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Jakie 500 za podzespoły? Konwersja z reduktorem i adapterem na kapsuły to jakieś 900zł.
Jeśli chcesz zrezygnować z gazu i zostać przy sprężynie to tuning też będzie kosztował. Zaczynając już od zakupu Wella, bo AGM chyba nie jest dobrą bazą pod tuning.

#7 Zwyklo  | Napisano 31 sierpień 2016 - 17:26

Zwyklo
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 18-luty 15
  • Miasto: Gorlice
500 zł, ponieważ mam zakład produkcyjny który posiada maszyny typu cnc czyli mogę sobie samemu wytwarzać niektóre podzespoły.

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka



#8 BBombello3  | Napisano 31 sierpień 2016 - 17:57

BBombello3
  • Użytkownik
  • Postów: 154
  • Dołączył: 11-listopad 12
  • Miasto: Konin
No tak, ale dobrej lufy, dobrej komory hu se nie zrobisz a to już koszt rzędu 500zł jak nie więcej . Wiem wiem , masz cnc to se zrobisz, tylko pamiętaj o projekcie najpierw na sucho, potem w "cadzie", To nie takie hop siup jak myślisz ;)