Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

N.P.A.S m4 WE gdzie w pl ?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 asmo  | Napisano 19 październik 2016 - 07:16

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
Witam czy jest jakiś sklep w pl gdzie można zakupić npas do m4 we open bolt ?

#2 mareq  | Napisano 19 październik 2016 - 07:29

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1346
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Sam wczoraj szukałem i pozostaje tylko Azja. Oczywiście w WGC i eHobby nie mają. Prenie trzeba by uderzyć prosto do RaTecha. Swoją drogą to czy jest jakiś jeden azjatycki sklep, który ma na stanie większy wybór części do WE OB?

#3 wojtekk8  | Napisano 19 październik 2016 - 08:48

wojtekk8
  • Użytkownik
  • Postów: 1010
  • Dołączył: 30-kwiecień 06
  • Miasto:
Nie ma to jak nazwę repliki w temacie napisać ładnie z dużych liter, ale skrót własnego kraju z małych...

#4 asmo  | Napisano 19 październik 2016 - 12:57

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
to lipa z lekka no nic będę najwyżej kupował za granicą

#5 EndeBeats  | Napisano 19 październik 2016 - 17:53

EndeBeats
  • Użytkownik
  • Postów: 1083
  • Dołączył: 04-wrzesień 14
  • Miasto:
Z tego co pamiętam, to airsofttaiwan miał duży wybór części. Być może na airsoft.tiger111hk.com coś zostało.

#6 asmo  | Napisano 19 październik 2016 - 20:22

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
O dziękować :) popatrzę ja w sumie tylko tego npasa bym kupił chciał bym zmniejszać moc na cqb

#7 fazaa  | Napisano 29 październik 2016 - 18:42

fazaa
  • Użytkownik
  • Postów: 17
  • Dołączył: 05-listopad 13
  • Miasto: gdynia
w czechach bez problemu mozna kupic czesci do gbb we, sam wczoraj kupilem ratechowska przednia dysze do m4 z npasem.
wiem ze jeszcze maja to na stanie jakby co. w razie pytan linka podesle na rzadanie na pw zeby nie bylo ze kryptoreklame robie czy cos.

#8 asmo  | Napisano 02 listopad 2016 - 17:39

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
Już zgodnie z radą kupiłem w chechach jużodebrałem ale niekumam tego wynalazku jak krece kluczykiem to zamiast regulować sie to kręci się cały zaworek

#9 EndeBeats  | Napisano 02 listopad 2016 - 20:47

EndeBeats
  • Użytkownik
  • Postów: 1083
  • Dołączył: 04-wrzesień 14
  • Miasto:
Piłowałeś część dyszy?

#10 mareq  | Napisano 02 listopad 2016 - 22:37

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1346
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
W którym sklepie kupiłeś?

#11 asmo  | Napisano 02 listopad 2016 - 23:02

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
A jakiś sklep z pragi ostatnią sztukę kupiłem natomiast jeśli chodzi o te 2 dynksy wewnątrz to nie widziałem że ma większości filmików nie piłują sam nie wiem czy piłować t

Użytkownik asmo edytował ten post 02 listopad 2016 - 23:03


#12 mareq  | Napisano 03 listopad 2016 - 08:47

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1346
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Jeśli naoglądałeś się filmików, to na pewno widziałeś co zrobić, żeby zaworek się nie obracał przy regulacji.
Postaraj się pisać, tak, żeby zrozumienie twojej wypowiedzi nie zmuszało do myślenia, co autor miał na myśli (to odnośnie ostatniego wpisu).

#13 asmo  | Napisano 03 listopad 2016 - 09:18

asmo
  • Użytkownik
  • Postów: 82
  • Dołączył: 10-maj 04
  • Miasto: Wrocław
A wybacz znowu mi na telefoniebobcieło wypowiedź :/ pobawię się tym w wolniejszej chwili :)