Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

CM.700 M40A3


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
217 odpowiedzi w tym temacie

#161 -MARIO-  | Napisano 24 listopad 2017 - 19:58

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Ja jeszcze w terenie nie bylem ale wsadzilem do niej m160 guardera i porażka...ledwo to można naciągnąć...nie ukrywam że się trochę wkur..łem.Na m150 aspro jako tako jeszcze idzie

Użytkownik -MARIO- edytował ten post 24 listopad 2017 - 19:58


#162 dzik79  | Napisano 01 grudzień 2017 - 13:56

dzik79
  • Użytkownik
  • Postów: 58
  • Dołączył: 30-lipiec 17
  • Miasto: Grotniki

Wyświetl postUżytkownik -MARIO- dnia 20 listopad 2017 - 17:11 napisał

Pytanie zagadka.
Wsadzał ktoś guardera m170 od m24 do tego ? Jakie fpsy?
wsadziłem i 750 mi dmuchneło najwięcej

#163 thewojtz  | Napisano 02 grudzień 2017 - 16:51

thewojtz
  • Użytkownik
  • Postów: 1613
  • Dołączył: 27-sierpień 07
  • Miasto: Kraków
Ktoś się chyba bardzo ucieszy:

http://www.taiwangun...&campaign-id=15

#164 -MARIO-  | Napisano 03 grudzień 2017 - 17:12

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Wiedzialem że będą bo pisałem do krakmanów.
3szt zamówione

Dzisiaj byłem pierwszy raz ze swoją cymką na strzelance.Wszystko malina ale czekają mnie 2 mody.Wypierdzielenie blokady spustu bo haczę przy przeładowaniu o nią.Drugi to sklejenie razem ramion hopa i dorobienie większego dystansera, bo słabo kręci kulki a jak wykręce regulację na maxa to haczą te imbusy o głowicę cylindra.Na średnio ustawionym hopie potrafiłem strzelić np w łokieć z 60m pierwszą kulką.Na 50m gościu zebrał w kawałek głowy wystający zza górki jak leżał.
Wrażenia pozytywne lecz po całym dniu biegania łapa odpada od podtrzymywania jej bo swoje waży z bipodem i lunetą.Vsr to przy tym zabawka

#165 Kaczan  | Napisano 03 grudzień 2017 - 17:51

Kaczan
  • Użytkownik
  • Postów: 95
  • Dołączył: 10-czerwiec 13
  • Miasto:
Dzisiaj byłem na strzelance i stwierdziłem jedno - gumka hopup do wymiany.
Na co polecacie wymienić? Jakiś promyk czy maple leaf pod 640~650fps także potrzeba mi coś konkretnego.

@-Mario-
A no waży to trochę, i też będę musiał u siebie skleić ramiona i śrubę wkręcaną od góry zrobić.

Użytkownik Kaczan edytował ten post 03 grudzień 2017 - 17:52


#166 -MARIO-  | Napisano 03 grudzień 2017 - 18:58

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Ta komora a właściwie regulacja jest tak zdupiona w tej giwerze że szok.Najpierw zrobie flat hopa na tym promyku co mam fioletowym i zobacze jak to bedzie latac.Nie wiem jak sie zabrać do tego tdc mod -reg.Od góry

#167 Wertyn44  | Napisano 03 grudzień 2017 - 22:59

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Robienie flat hopa na 2 ramionach to zły pomysł .Dziwne , u mnie od stocka kręciło jak trzeba .

No otwór w lufie zewnętrznej musisz mieć idealnie zrobiony tylko , sprawdź w dziale od mb01 na tym.albo na airsoftsniperforum tak ktoś to robił na komorze PDI


http://www.airsoftsn...ml#/topics/6975

#168 mareq  | Napisano 04 grudzień 2017 - 08:23

mareq
  • Użytkownik
  • Postów: 1487
  • Dołączył: 23-wrzesień 14
  • Miasto: Bielsko-Biała
Ten patent nazywa się TDC. W necie jest sporo opisów.

#169 -MARIO-  | Napisano 04 grudzień 2017 - 11:12

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Mareq przecież 2 posty wyżej masz napisane tdc,ameryki nie odkryłes ;).
Wertyn ramiona się skleja ze sobą do flata i regulujesz jednym imbusem lub drukujesz sobie na 3d jedno ramię i po sprawie,to nie problem

#170 -MARIO-  | Napisano 04 grudzień 2017 - 15:20

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Tak więc zrobiłwm pewny mod.Skóciłem nie co imbusy do regulacji i dodałem większą sprężynkę dociskową do ramion.Zobaczymy teraz, jak nie pyknie to zostaje gumka z większą wypustką lub flat

#171 gloomer  | Napisano 05 grudzień 2017 - 14:06

gloomer
  • Użytkownik
  • Postów: 2395
  • Dołączył: 29-wrzesień 06
  • Miasto: Warszawa
Zawsze możesz ogarnąć sobie TDC.

#172 Wertyn44  | Napisano 05 grudzień 2017 - 14:14

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Próbował ktoś wstawiać m160-170 do stockowego cylindra ?

#173 Wertyn44  | Napisano 10 grudzień 2017 - 14:30

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Lepiej będzie sprawować się lufa PDI 6.05 czy promyk 6.03 ?

#174 COR3  | Napisano 11 grudzień 2017 - 17:35

COR3
  • Nowy
  • Postów: 1
  • Dołączył: 13-listopad 17
  • Miasto: Wieluń
Mam zamiar w najbliższym czasie kupić tą replikę, i mam pytanie do osób, które tuningowały już tą cymke, czy napewno do stockowej komory hop up pasuje gumka i lufa od aeg ?

#175 Wertyn44  | Napisano 11 grudzień 2017 - 18:35

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Tak napewno , przeciez napisał już ktoś parę stron wcześniej

Użytkownik Wertyn44 edytował ten post 11 grudzień 2017 - 18:35


#176 -MARIO-  | Napisano 12 grudzień 2017 - 05:37

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów

Wyświetl postUżytkownik COR3 dnia 11 grudzień 2017 - 17:35 napisał

Mam zamiar w najbliższym czasie kupić tą replikę, i mam pytanie do osób, które tuningowały już tą cymke, czy napewno do stockowej komory hop up pasuje gumka i lufa od aeg ?
Mam zamontowana aegową lufę zci airsoft i gumkę aegową promyka-pasuje bez problemu

#177 gratek  | Napisano 12 grudzień 2017 - 12:03

gratek
  • Użytkownik
  • Postów: 462
  • Dołączył: 07-październik 10
  • Miasto: Łódź
Na 100% gumka i lufa aeg.

#178 Wertyn44  | Napisano 12 grudzień 2017 - 23:13

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Jak ta lufa zcl ? (Przymierzałem się do PDI albo promyka) ale ta kosztuje ~100

#179 -MARIO-  | Napisano 13 grudzień 2017 - 07:35

-MARIO-
  • Użytkownik
  • Postów: 408
  • Dołączył: 30-grudzień 04
  • Miasto: Knurów
Powiem ci ze po pierwszej strzelance mam ochote wypuerdzielić laylaxa z bar 10 bo w porównaniu do zci ma gorsze skupienie -ku mojwmu zdziwieniu.Mam wsadzone zci 550mm w cymie i na kulkach 0.4g specny trafiałem bez problemu pierwszym strzałem z 50-60m np w łokieć albo czpkę przeciwnika.Jestem mega zadowolony z tej lufy-polecil mi ja znajomy który serwisuje repliki..na początku go wyśmiałem że firma kogucik..teraz on sie śmieje ze mnie "a nie mówiłem"

#180 Wertyn44  | Napisano 13 grudzień 2017 - 07:50

Wertyn44
  • Użytkownik
  • Postów: 86
  • Dołączył: 24-kwiecień 17
  • Miasto:
Czyli 400 zaoszczędzone i nawet dobre , nie może być , czyżby ta cyma to była tania snajperka ? Za 1000 PLN jest replika ,zestaw barta i lufa