Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

Zepsute ładowanie repliki AGM 003


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 xR4Z3R  | Napisano 04 grudzień 2016 - 18:58

xR4Z3R
  • Użytkownik
  • Postów: 3
  • Dołączył: 04-grudzień 16
  • Miasto: Mysłowice
Witam. Ostatnio strzelałem sobie z AGM 003. Po pewnym czasie zaczalem ladowac coraz szybciej i szybciej az w koncu cos sie zacielo. Przy dalszym ladowaniu po przechyleniu repliki wypadaly kulki z lufy. bez magazynka tez nie da sie naciagnac pompy. Nie znam sie na tym, to moja pierwsza replika wiec prosze o wyrozumienie i o pomoc :icon_exclaim:

#2 The-Naturat  | Napisano 05 grudzień 2016 - 03:46

The-Naturat
  • Użytkownik
  • Postów: 379
  • Dołączył: 29-maj 12
  • Miasto:
Masz gwarancje na niego jeszczE? Jak nie to zostaje ci rozjkręcenie na części

#3 xR4Z3R  | Napisano 05 grudzień 2016 - 17:21

xR4Z3R
  • Użytkownik
  • Postów: 3
  • Dołączył: 04-grudzień 16
  • Miasto: Mysłowice

Wyświetl postUżytkownik The-Naturat dnia 05 grudzień 2016 - 03:46 napisał

Masz gwarancje na niego jeszczE? Jak nie to zostaje ci rozjkręcenie na części
Nie. Rozkrecilem i okazalo sie ze jest taki plastikowy element zlamany w pol, on tak jakby podtrzymywal ten tlok ( taki plastikowy prostokat bez srodka, nie wiem jak moge go opisac na komputerze jestem a nie mam tu zdjecia. Zamontowany jest na metalowym "preciku"). Jest mozliwosc gdzies taki kupic czy cos? Prosze o pomoc :P

#4 xR4Z3R  | Napisano 05 grudzień 2016 - 17:40

xR4Z3R
  • Użytkownik
  • Postów: 3
  • Dołączył: 04-grudzień 16
  • Miasto: Mysłowice
aha i chcialbym dodac ze wydaje mi sie ze bylo to podczas strzelania i ladowania rownoczesnie ( taki moment sie chyba wydarzyl), lub podczas blokady spustu. Nie jestem pewien ale obydwie przyczyny sa pod znakiem zapytania :P

#5 Kriss88  | Napisano 05 grudzień 2016 - 18:09

Kriss88
  • Użytkownik
  • Postów: 141
  • Dołączył: 06-sierpień 16
  • Miasto: Poznań
Nie dokupisz. Co najwyżej szukaj czy ktoś nie sprzedaje na części jakiegoś grata swojego. Komis/olx

#6 MarekMac  | Napisano 05 grudzień 2016 - 19:33

MarekMac
  • Użytkownik
  • Postów: 2177
  • Dołączył: 13-kwiecień 11
  • Miasto: Bisztynek
To było podczas strzelania w czasie przeładowania. Nie Ty pierwszy tak masz - na 99% urwałeś zaczep cylindra.