Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

MB03 zaczep nie łapie tłoka


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 EzoxPL  | Napisano 25 marzec 2017 - 16:05

EzoxPL
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 28-styczeń 16
  • Miasto: Grobniki
Mam problem po naciągnięciu tłoku zaczep nie łapie tłoku i snajperka sama od razu strzela i właśnie nie wiem co mam wymienić tłok bo sie może zjechal czy trigger sear'y po prostu nie dosięgają

#2 Wojtasasg  | Napisano 25 marzec 2017 - 16:24

Wojtasasg
  • Użytkownik
  • Postów: 222
  • Dołączył: 21-luty 11
  • Miasto: Wrocław
Najprędzej tłok bo jest plastikowy.
Zainwestuj w chiński zestaw tuningowy i powinno być Ok.

#3 mikadorus  | Napisano 25 marzec 2017 - 16:29

mikadorus
  • Użytkownik
  • Postów: 1905
  • Dołączył: 27-październik 13
  • Miasto:
Tłok jest zwykle ok. Sear zrobiony jest z guana.

komplet od shs jest śmiesznie tani i stalowy.

#4 EzoxPL  | Napisano 25 marzec 2017 - 18:59

EzoxPL
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 28-styczeń 16
  • Miasto: Grobniki

Wyświetl postUżytkownik mikadorus dnia 25 marzec 2017 - 16:29 napisał

Tłok jest zwykle ok. Sear zrobiony jest z guana.

komplet od shs jest śmiesznie tani i stalowy.
Właśnie zapomniałem dodać tłok mam aluminiowy kupowałem zestaw wzmacniający do 550 fps

Wyświetl postUżytkownik Wojtasasg dnia 25 marzec 2017 - 16:24 napisał

Najprędzej tłok bo jest plastikowy.
Zainwestuj w chiński zestaw tuningowy i powinno być Ok.
Tłok mam aluminiowy

#5 mikadorus  | Napisano 25 marzec 2017 - 19:11

mikadorus
  • Użytkownik
  • Postów: 1905
  • Dołączył: 27-październik 13
  • Miasto:
Komplet searów od shs kup. Przed tuningiem do 550fps to trzeba wydać trochę kasy na seary, bo stockowe jak pisałem są ze szmelcu.

Ja za swoje jakiś czas temu dawałem 30zł na gunfire.

Użytkownik mikadorus edytował ten post 25 marzec 2017 - 19:11


#6 MiczuTG  | Napisano 25 marzec 2017 - 22:39

MiczuTG
  • Użytkownik
  • Postów: 47
  • Dołączył: 14-grudzień 16
  • Miasto: Łódź
Na deltashopie są za 23

#7 mikadorus  | Napisano 26 marzec 2017 - 00:51

mikadorus
  • Użytkownik
  • Postów: 1905
  • Dołączył: 27-październik 13
  • Miasto:

Wyświetl postUżytkownik MiczuTG dnia 25 marzec 2017 - 22:39 napisał

Na deltashopie są za 23

Vsr jest tylko gniazdo osadzenia spustu.  :D Podaj link, ale za nic nie mogę znaleźć.

Nawet w niedostępnych nie ma. Nie pomyliłeś tego ze sprężynkami do searów (do l96).

Szukałem wszystkie produkty do 23zł i nic..

#8 EzoxPL  | Napisano 26 marzec 2017 - 08:34

EzoxPL
  • Użytkownik
  • Postów: 8
  • Dołączył: 28-styczeń 16
  • Miasto: Grobniki
Cóż znalazłem zestaw searów na ebayu już zamówiłem i teraz wystarczy czekać miesiąc na paczkę i zamontować to wszystko. Jak wszystko bedzie działać to napisze wszystko w poście.