Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

CM049 hi-cap problem po załadowaniu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 batonik  | Napisano 19 lipiec 2017 - 20:20

batonik
  • Użytkownik
  • Postów: 3
  • Dołączył: 06-luty 10
  • Miasto: Tarnobrzeg
Cześć, otóż dostalem dzisiaj CM049 z trzema hi-capami, pierwsza dziwna sprawa to, że wchodzi maksymalnie około 20-30 kulek, następnie ładuje magazynek do mp5 i w momencie załadowania słychać zwijająca się spręzyne w magazynku, po czym przy próbie oddania strzału wylatuje jedna kulka i nic więcej.
Co dziwne, dzieje się tak w 3 magazynkach.

Co radzicie zrobić? Jeden magazynek rozebrałem, spręzyna w całości.

#2 Lhash1  | Napisano 19 lipiec 2017 - 20:26

Lhash1
  • Użytkownik
  • Postów: 42
  • Dołączył: 10-sierpień 13
  • Miasto:
W jaki sposób ładujesz te magazynki? Jeśli przez otwór, który podaje kuli do repliki to robisz to źle. Hicap ładuje się poprzez wsypanie kulek do zbiornika i nakręcenie sprężyny.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#3 batonik  | Napisano 19 lipiec 2017 - 20:38

batonik
  • Użytkownik
  • Postów: 3
  • Dołączył: 06-luty 10
  • Miasto: Tarnobrzeg

Wyświetl postUżytkownik Lhash1 dnia 19 lipiec 2017 - 20:26 napisał

W jaki sposób ładujesz te magazynki? Jeśli przez otwór, który podaje kuli do repliki to robisz to źle. Hicap ładuje się poprzez wsypanie kulek do zbiornika i nakręcenie sprężyny.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ehh i wyszło przyzwyczajenie z AK. Coś mi własnie nie pasowowało, że nie było otworu do wsypywania, trudno widoczny :D

Głupia sprawa wyjaśniona, dzięki :)