Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

Ładowarka do 140zł


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 neckol  | Napisano 03 listopad 2017 - 22:14

neckol
  • Nowy
  • Postów: 17
  • Dołączył: 15-październik 17
  • Miasto:
Hej, postanowiłem kupić własną ładowareczkę tylko problem jest taki, że się zrobił bajzel z ładowarkami (głównie z Imaxem b6), którego oryginału w normalnej cenie nie idzie dostać.
Co w podanej kwocie łyknąć?
Oczywiście do lipo.
Przez chwilę już miałem ochote kupić redoxa lipo.
Znalazłem kopie imaxa b6 (w wersji 80w) bez zasilacza za niecałe 80 zł.
Co robić? :D

#2 Wyborow  | Napisano 03 listopad 2017 - 22:40

Wyborow
  • Użytkownik
  • Postów: 29
  • Dołączył: 12-wrzesień 15
  • Miasto: Wrocław
Osobiście polecę redoxa alpha albo betę. Popatrz w sklepach modelarskich często można w fajnych cenach wyciągnąć.

Użytkownik Wyborow edytował ten post 03 listopad 2017 - 22:43


#3 neckol  | Napisano 03 listopad 2017 - 23:33

neckol
  • Nowy
  • Postów: 17
  • Dołączył: 15-październik 17
  • Miasto:
Jest jakaś różnica między alpha a v2 i v3? Ciężko znaleźć coś w dobrej cenie skoro nie znam cen katalogowych :D

#4 zajaszcze  | Napisano 04 listopad 2017 - 09:15

zajaszcze
  • Użytkownik
  • Postów: 412
  • Dołączył: 30-grudzień 05
  • Miasto: Orchowo
Ja kupiłem spokojnie ponad 5 lat temu imaxa b6, potem okazało się że to kopia. Mimo to kopia ładuje i działa do dzisiaj.
Także kopie nie są takie zle....

Użytkownik zajaszcze edytował ten post 04 listopad 2017 - 09:16


#5 Wyborow  | Napisano 04 listopad 2017 - 09:41

Wyborow
  • Użytkownik
  • Postów: 29
  • Dołączył: 12-wrzesień 15
  • Miasto: Wrocław
Ja bym kupił redoxa bete, cena ok 100zł z zasilaczem, nie pomylisz sie ze wpinaniem akumulatora :P , jest mała.
Tu link http://rc-team.pl/la...czem-230v.html#

Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka



#6 Wyborow  | Napisano 04 listopad 2017 - 10:43

Wyborow
  • Użytkownik
  • Postów: 29
  • Dołączył: 12-wrzesień 15
  • Miasto: Wrocław
Zapomniałem dodać, że miałem, używałem i wszystko było dobrze. Piszę to żeby nie było, że najłatwiej wydaje się cudze pieniądze :)
Piszę w nowym poście, bo już poprzedniego nie mogę edytować.

Użytkownik Wyborow edytował ten post 04 listopad 2017 - 10:43


#7 neckol  | Napisano 04 listopad 2017 - 13:48

neckol
  • Nowy
  • Postów: 17
  • Dołączył: 15-październik 17
  • Miasto:
Mam u siebie w sklepie redoxa alphe v2 z zasilaczem za 102 zł, także łyknę sobie ją :) Mniej problemów jeśli przyjdzie reklamować.
Dzięki za pomoc.