Daj cynk

Skocz do zawartości

Reklama płatna

Gdzie nabić butle w Krakowie 300 bar?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jager85  | Napisano 11 styczeń 2018 - 13:18

Jager85
  • Użytkownik
  • Postów: 47
  • Dołączył: 18-grudzień 16
  • Miasto: Kraków
Witam.

Jak w temacie panowie i panie. Szukałem, pisałem ,dzwoniłem  i tyle co znalazłem to prawie nic!
Jeżeli chodzi o 200 bar to  nie ma większego problemu z butlą ale 300 to już nie przelewki:0
Ma ktoś namiar na firmę która wymieni bądź nabije butle 10 l ciśnieniem 300 bar?

#2 progressive  | Napisano 11 styczeń 2018 - 16:02

progressive
  • Użytkownik
  • Postów: 306
  • Dołączył: 26-czerwiec 14
  • Miasto: Świdnica
Bardzo nikła szansa że coś znajdziesz. Ja bym poszukał ewentualnie w Niemczech. Ale same koszta transportu będą zaporowe.

Mogę być ciekawski i zapytać do czego Ci tak ogromne ciśnienie w butli?

#3 thewojtz  | Napisano 11 styczeń 2018 - 16:05

thewojtz
  • Użytkownik
  • Postów: 1652
  • Dołączył: 27-sierpień 07
  • Miasto: Kraków

Wyświetl postUżytkownik progressive dnia 11 styczeń 2018 - 16:02 napisał

Bardzo nikła szansa że coś znajdziesz. Ja bym poszukał ewentualnie w Niemczech. Ale same koszta transportu będą zaporowe.

Mogę być ciekawski i zapytać do czego Ci tak ogromne ciśnienie w butli?

Chyba żartujesz...

Firma w Krakowie - Assasins Paintball. Dziękuję dobranoc.

#4 progressive  | Napisano 11 styczeń 2018 - 16:25

progressive
  • Użytkownik
  • Postów: 306
  • Dołączył: 26-czerwiec 14
  • Miasto: Świdnica

Wyświetl postUżytkownik thewojtz dnia 11 styczeń 2018 - 16:05 napisał

Chyba żartujesz...

Firma w Krakowie - Assasins Paintball. Dziękuję dobranoc.
Dziękuje za wyprowadzenie z błędu. Tylko po co takim tonem?

#5 karol_alasz  | Napisano 11 styczeń 2018 - 18:20

karol_alasz
  • Użytkownik
  • Postów: 806
  • Dołączył: 05-marzec 11
  • Miasto: Szczecin
chyba strażacy nabijają swoje butle do 300 bar, moze w razie czego gdzies podejsc i podpytać

#6 Jager85  | Napisano 11 styczeń 2018 - 18:35

Jager85
  • Użytkownik
  • Postów: 47
  • Dołączył: 18-grudzień 16
  • Miasto: Kraków
Assasin nabija 200 bar nie więcej.

Butla jest potrzebna mi do hp. Chce zakupić butle 4500 psi a to jest 300 bar z tego co wiem.Potrzebuje zatankować takim ciśnieniem butle matkę 10 l i z niej  nabijać mniejszą 1,6 l 4500 psi.

#7 krycha_666  | Napisano 12 styczeń 2018 - 20:49

krycha_666
  • Użytkownik
  • Postów: 11
  • Dołączył: 22-wrzesień 16
  • Miasto: Kraków
Podpytaj się w sklepie nurkowym Nautica na Toruńskiej 5, mała butlę nabijam u assasynów, ale kiedyś byłem w tym sklepie i powiedzieli, że nie ma problemu z nabiciem pod warunkiem posiadania przelotki.

#8 _Czarny_  | Napisano 23 styczeń 2018 - 16:43

_Czarny_
  • Użytkownik
  • Postów: 380
  • Dołączył: 26-luty 10
  • Miasto: Warszawa
Też się kiedyś zastanawiałem nad tym czy nie kupić sobie butli matki. Potem przeanalizowałem ile kosztuje, jaki jest z tym problem aby naładować, ile strzelam kulek na strzelaniu i se darowałem ;)

Mam 3 butle po 48/3000 i każda starcza mi spokojnie na dwie strzelanki. W moim przypadku było to kompletnie bez sensu.

#9 Jager85  | Napisano 25 styczeń 2018 - 14:00

Jager85
  • Użytkownik
  • Postów: 47
  • Dołączył: 18-grudzień 16
  • Miasto: Kraków
U mnie  niestety replika  pożera mnóstwo powietrza (VFC gbb hk 416) co oznacza kursowanie z 2 butlami na strzelanie .chce kupić 10 l butle matkę i 4500 psi  butle 1,8 l. Duży wydatek( obie  razem wyjdą 1600 zł) ale na długo starcza i nie muszę jeździć co chwile i nabijać małych butli. Zobaczymy jeszcze czy mi się uda zrobić porządek z tym moim hk bo niestety hi cap nie zdaje egzaminu a przerabianie zaworów nie jest najlepszym rozwiązaniem.


Ps . Nautica nabija do 200 bar ciśnieniem.

Użytkownik Jager85 edytował ten post 25 styczeń 2018 - 14:02


#10 _Czarny_  | Napisano 26 styczeń 2018 - 14:26

_Czarny_
  • Użytkownik
  • Postów: 380
  • Dołączył: 26-luty 10
  • Miasto: Warszawa
2 butle na strzelanie ? Co ty w supporta się bawisz ? :D

Ile kulek wywalasz na strzelanie że jedna butla Ci nie starcza ?

Daytony są pochłaniają powietrze jak mało co ;)

#11 Jager85  | Napisano 27 styczeń 2018 - 05:23

Jager85
  • Użytkownik
  • Postów: 47
  • Dołączył: 18-grudzień 16
  • Miasto: Kraków
No właśnie to nie daytona są,. Przeróbka gbb pod hpa. Zawór od spodu.