A jest jakaś osoba z Gildii Serwisantów z Wrocławia czy AnR w Wałbrzychu najbliżej bo mam replikę do przejrzenia, zapewne uszczelnienia i kto wie co jeszcze się tam znajdzie... :<
AnR obsługuje całą polskę zachodnią. Niestety, Gildia Serwisantów TM, jako międzynarodowa korporacja, nie może sobie pozwolić na otwarcie prowincjonalnych oddziałów, a na franczyzę nikogo nie stać ;).
Użytkownik Viamortis edytował ten post 08 grudzień 2009 - 19:47
Tja, sprzeczajcie się o pierdoły... Pewnie myślicie, że zwykły gracz ASG, który sobie lata jakimś stock'owym chinolem tu w ogóle zajrzy. Tak czy inaczej nie warto robić tego spamu bo i tak poleci. To jest temat od pisania opinii.
A ja wam powiem że gość zwany Poldeck nie dość że szybko zareagował na mojego posta to jeszcze naprawił mi że tak powiem ONLINE repliczke :) dobry kontakt i znajomość tematu pozwoliła mu szybko stwierdzić co i jak jest nie tak w zasadzie to nawet po dzwięku bo kamere mam do kitu hehe potem szybka lekcja jak naprawić i gotowe :] Polecam ;]
Kolega Poldeck bardzo mile mnie zaskoczył, replikę którą pierwszy raz miał w rękach (tak, tak zdarzyło się to ;) ) rozkminił w 5 min. Na prawde polecam!
A ja polecam AnR, po pierwsze mam blisko, po drugie potrafi pomóc nawet przez gg, a jak już się nie da zdalnie to repliczkę pięknie poskłada, uszczelni, naprawi. Pomoże również w wyborze nowej zabawki. Wielka znajomość sprzętu każdego rodzaju.
Ok polecam użytkownika gogin,
Miałem przyjemność wysłać mu replikę ca870 bo niestety nie udało mi się ją skręcić a chciałem mieć wszystko na błysk,
I tak się stało,
Repliczka zrobiona na błysk,
Expresowa przesyłka i bardzo tanio .
Profesjonalne podejście do tuningu,
Naprawdę polecam bo gość ma pojęcie na temat spraw z replikami :) .